Empreses

11/04/2023

PROMSA TECH presenta ProHeat Term

PROHEAT TERM és el nou producte de la gamma PROMSA TECH, un morter autonivellant especialment dissenyat com a conductor de la calor, la millor solució per als recrescuts amb terra radiant.

El procés d'innovació constant de Promsa es dirigeix sempre a aportar al sector productes que contribueixin a l'eficiència energètica i a la sostenibilitat. Des de fa alguns anys venim desenvolupant la línia de productes PROMSA TECH, una gamma caracteritzada per la innovació tecnològica, dissenyada especialment per oferir solucions avançades en el sector de la construcció.

Millorar per marcar la diferència i aportar valor als nostres clients és un dels nostres motors. El comitè de I+D+i de Promsa desenvolupa un paper principal ajudant-nos en la cerca de noves solucions creatives i innovadores. Així neix el nou PROHEAT TERM, fruit de la detecció de les necessitats dels nostres clients i de la mà dels nostres professionals.

El morter PROHEAT TERM està especialment dissenyat per a paviments d'alta eficiència i prestacions energètiques, com terres radiants o solucions constructives on es requereixi una elevada conductivitat tèrmica. La seva formulació conté additius tecnològics, amb base grafè, que ho converteix en un producte eficient i d'alt rendiment energètic, dissenyat per a les solucions d'edificació o industrials més sostenibles.

El nou morter s'aplica en obra una vegada fabricat en la planta de formigó, així aconseguim homogeneïtat en el producte i traçabilitat que garanteixen la seva qualitat.

La seva fàcil aplicació, gràcies a l'equip de bombeig i mànegues, permet que el procés sigui ràpid i net, aconseguint grans rendiments i sense generar residus en obra.

Et convidem a veure el vídeo per a conèixer millor el nostre producte:

VíDEO PROHEAT