Empreses

L'activitat del Grup Cementos Molins se centra en la fabricació, distribució i comercialització de ciment, formigó, àrids, morters, prefabricats de formigó i productes especials per a la construcció, i realitza activitats i instal·lacions productives a Espanya, Argentina, Uruguai, Mèxic, Bolívia, Colòmbia, Bangla Desh, Índia i Tunísia.

 

Història

Cementos Molins es va fundar el 1928 amb l'objectiu de donar continuïtat a les explotacions de pedreres i fabricació de calç i ciment natural situades a Pallejà, Vallirana i Sant Vicenç dels Horts.

Joaquín Molins Figueras, conseller delegat des de la fundació de la companyia i president del Consell d'Administració des de 1934 fins a 1976, va impulsar la fabricació de ciment d'aluminat de calci, segons la patent adquirida a Lafarge.

Durant els anys 80, Cementos Molins va iniciar l'expansió geogràfica i la diversificació de productes que convertiria la companyia en la matriu d'un ampli grup d'empreses, nacionals i internacionals. 

Vegeu pàgina >

 

 

Missió, visió i valors

Prop de 90 anys d'història avalen la feina de Cementos Molins en el sector de la construcció. Integritat, eficiència, passió i respecte pel medi ambient són els valors en què confia la companyia per crear solucions innovadores i sostenibles en el sector de la construcció. 

Vegeu página >

Empreses del Grup

Cementos Molins està present a través d'un conglomerat d'empreses que realitza activitats per al ciment, formigó i àrid, prefabricats de formigó, així com productes especials per a la construcció i serveis per al medi ambient.

Ver página >