Empreses

Al Grup Cementos Molins portem més 90 anys creant productes i desenvolupant solucions innovadores i sostenibles per al sector de la construcció. Aquesta és la manera com contribuïm al desenvolupament de la societat i a la qualitat de vida de les persones.

A Cementos Molins basem la nostra contribució en la feina diària d'un gran equip humà i vetllem constantment per l'alineació amb la missió, visió i valors del Grup.

Missió

 La nostra missió és ser una empresa familiar respectada i atractiva en el sector cimenter mundial. Creem valor per a tots els nostres stakeholders i cerquem primer de tot la satisfacció dels nostres clients.

 

Visió

Els resultats de la nostra feina són més que solucions per a la construcció. Són fórmules que fan possible que la nostra societat i les persones que la componen segueixin avançant.

A Cementos Molins volem impulsar el desenvolupament de la societat i la qualitat de vida de les persones creant solucions innovadores i sostenibles en el sector de la construcció.

Valors

A Cementos Molins fem el que diem i diem el que fem. Ens movem a la velocitat del canvi i busquem la millora contínua. Som pragmàtics i complim les nostres promeses. No ens rendim mai, som positius i cerquem solucions. I, finalment, respectem el medi ambient i apostem per les tècniques més adequades per assolir els nostres objectius de sostenibilitat.

El nostre ADN ens diferencia i fa del Grup quelcom clarament recognoscible sobre la base de la integritat, l'inconformisme, l'eficiència, la passió i el respecte.