Empreses

31/01/2023

PROMSA, primera empresa del país en obtenir el marcat per els àrids reciclats gruixos.

Promsa, la primera empresa del país en obtenir el marcat per els àrids reciclats gruixos, elaborats en la planta de MPA per a la valorització de residus.

La planta de Matèries Primeres Alternatives (MPA) neix del compromís amb el medi ambient de Promsa , la sostenibilitat i les activitats que promouen l'economia circular són pilars sobre els quals es basa el nostre treball diari. En aquesta instal·lació proporcionem una segona vida a residus industrials de construcció no perillosos. Aquests, després seran utilitzats com a matèries primeres, incloent-los de nou en la cadena de valor dels nostres materials i productes de construcció. Ens sentim molt orgullosos que en la planta de MPA es valoritzin el 100% dels residus que entren i comptem amb una capacitat de tractament de residus de 95.000T anuals.

Un dels productes de sortida que fabriquem, a partir de residus de formigó, són els àrids reciclats. Gràcies a un procés productiu controlat, que permet obtenir un material de gran qualitat, hem aconseguit un nou marcat per a àrids reciclats gruixos. Aquest marcat compleix amb tots els requisits del Codi Estructural que des de novembre de 2021 substitueix a la norma EHE-08. Un gran assoliment que ens ha convertit en la primera empresa del país en obtenir el marcat per els àrids reciclats gruixos.

La recerca i desenvolupament ens permeten avançar; millorar de manera contínua i adaptar-nos als requeriments dels clients, dissenyant solucions innovadores en harmonia amb l'entorn ambiental i social. El compromís de Ciments Molins amb el medi ambient està intrínsecament lligat al nostre model d'activitat, basat en el desenvolupament de materials sostenibles i innovadors per al sector de la construcció.

Estem convençuts que la nostra actitud proactiva a favor de la sostenibilitat i l'economia circular ens acosta cada dia més al nostre objectiu de descarbonització per al 2030

Per a conèixer més sobre aquest projecte o si esteu interessats a realitzar un test en la vostra obra, no dubteu en posar-vos en contacte amb el nostre Customer Service en el: 93.680.60.20 o sac@promsa.cemolins.es.