Empreses

15/10/2021

Integració de materials: els nous reptes de el sector

La proposta innovadora de Promsa per resoldre el repte de la integració de nous materials: el morter autoanivellant Prosilence que s'adapta a múltiples necessitats gràcies a les seves propietats úniques

La integració de materials, la sostenibilitat o la tecnologia són alguns dels reptes que afronta la construcció. Un sector en plena transformació, no només en l'aspecte tecnològic o respecte a procediments constructius sinó també en l'ús de nous productes i materials.

Dia a dia es sumen més clients conscienciats per l'impacte ambiental de la seva activitat que demanden productes amb més valor afegit, certificació d'origen, aïllants, reciclables, resistents, estètics, de fàcil manteniment, etc.

A tot això cal afegir les noves tendències arquitectòniques, més innovadores i amb ganes d'integrar i aportar nous materials, que reuneixin característiques amb propietats més lleugeres, de llarga durada i amb menor impacte.

Aquesta trobada pot crear un "xoc" entre els materials tradicionalment utilitzats i els nous, que poden ser difícils d'integrar. En el cas del morter autoanivellant Prosilence de Promsa, aquesta problemàtica queda resolta gràcies a les característiques d'aquest producte i la seva capacitat d'interacció amb altres materials més tradicionals.

En una de les últimes obres subministrades per Promsa a Barcelona, ​​hem comprovat com aquest morter, que conté plàstic reciclat en la seva formulació, s'integra perfectament a les necessitats dels espais, donant homogeneïtat al paviment en una estructura 100% de fusta.

Gràcies a la seva propietat autoanivellant i mitjançant el seu bombeig, s'obtenen alts rendiments en obra. A més, el plàstic reciclat que conté és molt més aïllant en comparació a altres morters i no provoca fissures. Aquestes fissures apareixen habitualment en obres noves en què s'utilitzen morters autonivellants convencionals, on els tancaments encara no estan executats i per tant es produeixen corrents d'aire que afecten l'enduriment i faciliten l'aparició d'aquestes fissures.

Prosilence és un producte excel·lent per a aquesta tipologia d'obres, cada vegada més freqüents, integrant-se perfectament i aportant un extra d'aïllament gràcies al seu contingut de material reciclat.

Des Promsa investiguem constantment en l'evolució dels productes tradicionals a les noves necessitats constructives: dissenyem productes d'alt valor aplicant tècniques d'eco-disseny i treballem dia a dia per incorporar productes reciclats al nostre catàleg, contribuint a un portfoli més sostenible i adaptat a les noves tendències.

 

Per a més informació:

https://www.promsa.com/ca/productos/p/prosilence

Prosilence