Empreses

29/03/2020

Comunicat sobre COVID-19 - CORONAVIRUS

A partir de demà, entra en vigor el RD Llei 10/2020 i pararem els centres productius. Si necessiteu assessorament o teniu alguna emergència, contacteu amb l'equip comercial o amb el SAC.

Benvolgut client

Aquestes darreres setmanes, des de PROMSA hem pres totes les mesures de prevenció per protegir la salut dels nostres treballadors i clients, amb l’objectiu de donar-vos servei, malgrat la pandèmia provocada pel COVID-19.

A partir de demà, entrarà en vigor el RD Llei 10/2020 de 29 de març en el que es contemplen noves mesures més restrictives que ens obligaran a aturar els nostres centres productius, i per tant, no us podrem subministrar cap dels nostres productes.

Part del nostre equip humà seguirà teletreballant, si necessiteu assessorament de producte, o teniu una obra d’emergència, podeu adreçar-vos al vostre contacte comercial habitual, o bé al servei d’atenció al client (SAC), on us oferiran la millor resposta possible a les vostres necessitats.

Servei d’atenció al client (SAC):

Tel: 93.680.60.20

Mail: sac@promsa.cemolins.es

 

Desitgem que aquesta situació excepcional es resolgui el més aviat millor, per tornar-nos a trobar ben aviat a peu d’obra. Us agraïm la vostra confiança i comprensió.

 

Salutacions cordials.

Carlos Raich

Director General de PROMSA.

www.promsa.com

#AquestVirusElParemJunts

#EsteVirusLoParamosUnidos

 

Ampliar Noticia